Јужна Америка

Гватемала

Municiones - ексклузивни дистрибутер

12 Calle 5 - 13, Zona 9
Guatemala C.A.
Телефон: + 502 2 3315758
Факс: + 502 2 3315758
E-пошта:abolanos@intelnet.net.gt


Уругвај

CRAMICK S.A. - ексклузивни дистрибутер

Rincon 487, Oficina 406
Montevideo 11000
Телефон: +569 7 4972155; +569 9 0788253
E-пошта:info@belllifestyleproducts.com